Pers0al Agama Anaknya. Ayah Alicia Amin H3ntam Balik Netizen. “B0doh Dan S0mbong Tak Kena Tempat”..

Siapa tak kenal dengan model kontr0versi yang juga peserta Asia’s Next Top Model ini. Sebelum ini nama Alicia Amin pernah hangat diperkatakan gara-gara tampil s3ksi dan juga berb0gel dalam beberapa sesi fotografi.

Berikutan imejnya yang terlalu s3ksi, ramai yang mempersoalkan agama Alicia. Baru-baru ini, salah seorang adiknya memuat naik foto mereka sekeluarga menyambut Hari Bapa. Bagaimanapun, seorang netizen bertanyakan adakah Alicia beragama Islam atau pun bukan.

Tidak hanya berdiam diri, komen netizen itu dib4las oleh bapa kepada Alicia yang bertindak membah4sakan individu berkenaan. Bapanya turut memperso4lkan semula adakah individu tersebut Islam kerana Islam tidak mengajar membuat a1b orang di khalayak ramai.

Bapa Alicia turut meminta netizen tersebut agar duduk diam-diam sahaja daripada cuba untuk mendapatkan publ1siti.

Komen bapanya itu turut dikongsikan oleh Alicia menerusi laman Twitter. Rata-rata netizen memuji bapa model itu kerana tampil mempertahankan anaknya daripada kec4man netizen.

Komen Netizen

Bagaimanapun, ada segelintir netizen berterusan mempert1kaikan gaya hidup model itu selain mengatakan bahawa bapa Alicia tersebut langsung tidak menjawab persoalan yang diajukan individu itu.

Kata netizen lagi, individu berkenaan bertanya elok-elok sahaja dan mereka juga ingin tahu tentang perkara itu. Apa pun diharap Alicia tabah berdepan kecaman netizen kerana ada sahaja serba tak kena di mata netizen.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Oh MyMedia

Sumber : Rotikaya

 

Be the first to comment on "Pers0al Agama Anaknya. Ayah Alicia Amin H3ntam Balik Netizen. “B0doh Dan S0mbong Tak Kena Tempat”.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*